18-20 ВЕРЕСНЯ 2024 | МВЦ | Київ | Україна

18-20 ВЕРЕСНЯ 2024 | МВЦ | Київ | Україна


Асоціація «Парфумерія та косметика України» стала партнером виставки InterCHARM-Україна 2023

Асоціація «Парфумерія та косметика України» стала партнером виставки InterCHARM-Україна 2023

Партнерство між АПКУ та InterCharm - Україна є важливим кроком до подальшого розвитку українського beauty-ринку та сприяє зміцненню позицій українських виробників.

Асоціація «Парфумерія та косметика України» (з 2011 року) - це добровільне об’єднання підприємств та структур парфумерно-косметичного ринку України, метою якого є вирішення професійних завдань на національному та міжнародному рівнях та забезпечення споживача ефективною та безпечною косметикою. АПКУ представляє національну косметичну галузь у відносинах з державою та працює над створенням нормативно-правової бази для регулювання косметичних засобів в Україні.

Одним із наших основних напрямків діяльності є освітньо-комунікативна платформа для навчання та поширення актуальної інформації з галузевих питань, а також обміну досвідом між гравцями українського косметичного ринку.

Сьогодні членами АПКУ є 9 національних університетів та 56 підприємств, серед яких представлені провідні виробники парфумерно-косметичної продукції, постачальники сировини та упаковки, рітейлери та B2B компанії, що надають послуги для галузі.

Партнери АПКУ - найбільші міжнародні галузеві асоціації: Cosmetics Europe, CTPA, COSMED, Cosmetic Valley, PCPC, IAC, галузеві консалтингові компанії, а також організатори галузевих виставок в Україні (Premier Expo) та закордоном (Cosmoprof Worldwide Bologna, BeautyIstanbul, BeautyEurasia).

Більше: https://apcu.ua

З питань членства звертайтесь за адресою: apcu@apcu.ua