18-20 ВЕРЕСНЯ 2024 | МВЦ | Київ | Україна

18-20 ВЕРЕСНЯ 2024 | МВЦ | Київ | Україна


  • icon
  • icon

Політика конфіденційності

Ми дуже серйозно ставимося до безпеки персональних даних наших клієнтів (Учасників, Відвідувачів, Потенційних Відвідувачів, Партнерів, Учасників виставкових заходів, Учасників та гостей конференції та показів а також інших осіб, які звернулися в службу будь-яким запитом або претензією). У зв’язку з цим компанія ДП «Прем’єр Експо» розробила дану політику конфіденційності (тут і далі – «Політика»), мета якої –nпроінформувати Вас про порядок збору, зберігання і обробки персональних даних та інформації, що надається Вами за допомогою цього сайту.
Ми контролюємо способи збору Ваших персональних даних та визначаємо цілі, для яких персональні дані використовуються ДП «Прем’єр Експо». Ми є «контролером даних» для цілей Генерального регламенту про захист даних ЄС 2016/679 (EU General Data Protection Regulation, далі «GDPR») та іншого чинного законодавства про захист даних, а також «Власником персональних даних» в розумінні Закону України «Про захист персональних даних »від 01.06.2010 р. № 2297-VI.
Ми обробляємо Ваші персональні дані лише в разі, якщо виконано одну з умов, зазначених у статті 6 GDPR, в тому числі, але не виключно:● ви дали згоду на обробку персональних даних;● обробка необхідна в цілях укладення з Вами та / або виконання Договору про надання комплексу робіт / послуг з організації та проведення виставкового заходу, або надання Вам додаткових послуг;● така обробка вимагається законодавством країн, з резидентами яких ми здійснюємо співпрацю по організації спеціалізованих заходів, виставок, конференцій.
Ми можемо періодично оновлювати Політику конфіденційності, в тому числі, якщо цього вимагає застосовується законодавство. Тому ми просимо Вас відвідувати сайт www.pe.com.ua, щоб переконатися в тому, що Ви маєте актуальну інформацію.
Основні поняття (терміни)
Персональні дані – це будь-яка інформація персонального характеру, яка дозволяє третій особі ідентифікувати фізичну особу (суб’єкта даних).
Фізична особа, яка ідентифікується – це фізична особа, яке можна прямо або побічно ідентифікувати, зокрема, за допомогою посилання на певний ідентифікатор (ім’я, прізвище, номер документа, інший ідентифікатор) або шляхом аналізу кількох елементів фізичної, генетичної, психологічної, економічної, культурної чи іншої ідентичності даного фізичної особи.
Суб’єкт персональних даних – це фізична особа, якій стосуються персональні дані і яку можна ідентифікувати або яка вже ідентифікована за цими персональними даними. Контролер персональних даних – це фізична або юридична особа, визначає цілі і засоби для обробки персональних даних та несе головну відповідальність за їх обробку. Контролер персональних даних є «власником персональних даних» в термінології українського законодавства.
Процесор персональних даних – це фізична або юридична особа, яка на підставі інструкцій (вказівок, розпоряджень) контролера обробляє персональні дані для контролера. Процесор персональних даних є «розпорядником персональних даних» в термінології українського законодавства.
Обробка персональних даних – це будь-яка операція або сукупність операцій, які виконуються з персональними даними або масивами персональних даних з використанням або без використання автоматичних процедур, такі як збір, запис, систематизація, структурування, збереження, зміну, впорядкування, перегляд, використання, поширення або будь-який інший вид надання доступу третім особам, в тому числі співробітникам контролера або процесора персональних даних, а також видалення.
Законодавство, що регулює обробку персональних данихОбробка Ваших персональних даних здійснюється відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних». Обробка персональних даних клієнтів, які перебувають на території ЄС або є громадянами ЄС, регулюється, зокрема, Генеральним регламентом про захист даних ЄС 2016/679 (далі – «GDPR»). Також законодавство країн, з резидентами яких ми знаходимося в ділових-партнерських відносинах, може встановлювати додаткові вимоги.
Сфера дії цієї політикиЦя Політика поширюється на «персональні дані та відомості», що збираються нами за допомогою цього веб-сайту. «Персональні дані і відомості» зокрема, але не виключно означають дані, які ідентифікують особисто Вас, як окремо, так і в комбінації з іншою інформацією, доступною нам. Приклади персональних даних включають в себе в тому числі Ваше ім’я, місцезнаходження, номер телефону, адреса електронної пошти, IP-адресу та інші відомості, які Ви можете надавати, коли користуєтеся нашим сайтом. Використовуючи цей сайт, і надаючи свою пряму згоду на обробку персональних даних, Ви приймаєте практики, описані в цій Політиці. Якщо Ви не згодні з цією Політикою, просимо не використовувати цей сайт.
Персональні дані та відомості, що збираються за допомогою нашого сайтуПерсональна ідентифікаційна інформація (персональні дані) означає інформацію, яка дозволяє нам конкретно знати, хто Ви є. Персональні відомості про витребування при замовленні послуги, при реєстрації заявки на участь у виставковому заході, заявки на отримання запрошення на відвідування виставкового заходу, реєстрація облікового запису, реєстрація учасника тощо. Зокрема, але не виключно ці відомості можуть включати в себе Ваше ім’я, адреса (як юридична, так і фактичну), адреса електронної пошти, відомості про Вашу посаду, галузь в якій ви працюєте тощо. Дана інформація може зберігатися в наших базах даних у зв’язку з минулою або поточною співпрацею з Вами або з урахуванням того, що, на нашу думку, Вам може бути цікаво отримувати від нас матеріали про нашу діяльність та послуги. Це дозволяє нам більш ефективно управляти нашими відносинами, удосконалювати наш сайт і послуги, пропоновані Вам, а також здійснювати таргетування матеріалів, які ми можемо направляти Вам, за інтересами.
Неперсоніфікована ідентифікаційна інформація означає інформацію виключно статистичного характеру, яка сама по собі не ідентифікує конкретних фізичних або юридичних осіб, і яка залежить від відвідувань Вами сайту. Наприклад, ця інформація може включати в себе IP-адреса, з якого Ви здійснюєте доступ до інтернету, дату і час доступу, а також адреса веб-сайту, з якого Ви по посиланню перейшли безпосередньо на сайт. Ця інформація використовується в зведеної формі для підвищення корисності і привабливості сайту для користувачів.
Використання особливих функцій і захищених паролями розділівДаний сайт може містити особливі функції і захищені паролями розділи. При реєстрації для використання особливих функцій або захищених паролем розділів може знадобитися Вашу згоду з особливими умовами, що регулюють використання Вами особливих функцій або захищених паролями розділів. В даних випадках буде запропоновано Вашу пряму згоду з особливими умовами, наприклад, у формі маркування поля або натискання на кнопку, що підтверджує прийняття користувальницької угоди – «Я згоден».
Цілі обробки персональних данихДП «Прем’єр Експо» надає послуги з організації та проведення спеціалізованих заходівміжнародних виставок і конференцій на території України. Нам необхідні Ваші персональні дані для того, щоб ми і наші партнери могли забезпечити Вашу участь та / або відвідування спеціалізованих заходів, зокрема:● оформлення заявки на участь в спеціалізованому заході;● виготовлення бейджів для учасників і персоналу учасника;● оформлення запрошення на відвідування спеціалізованого заходу;● реєстрація учасника / відвідувача спеціалізованого заходу;● публікація даних учасника в офіційному каталозі спеціалізованого заходу;● надання іншої інформації і послуг, запитуваних Вами;● безпеки та запобігання шахрайству;● ефективного клієнтського обслуговування;● персоналізації використання нашого сайту;● відображення персоналізованої реклами;● надання Вам спеціальних пропозицій та іншої інформації, яка, на нашу думку, може бути цікава Вам;● надання Вам відомостей і повідомлень про використання Вами нашого сайту;● надання Вам запрошень взяти участь у виставкових заходах, опитуваннях і надати нам Ваші коментарі;● кращого розуміння Ваших потреб і інтересів;● вдосконалення контенту, функціоналу і зручності сайту;● вдосконалення наших товарів і послуг;● вдосконалення наших маркетингових та рекламних заходів;● будь-яких інших цілей, зазначених у чинному повідомленні про конфіденційність або інших угодах між ДП «Прем’єр Експо» і Вами.
Ми просимо Вас повідомляти тільки ті персональні дані, які необхідні для надання обраної Вами послуги, отримання інформаційної розсилки або відповіді на Ваш спеціальний запит / претензію. У той же час, якщо Ви вирішите повідомити нам додаткові персональні дані, ми також зможемо обробити їх з необхідним рівнем захисту.
Час обробки (зберігання) персональних данихМи не будемо зберігати Ваші дані довше, ніж це необхідно для виконання мети, для якої вони обробляються, або для дотримання встановлених законом вимог.Щоб визначити відповідний період зберігання, ми визначаємо характер і категорію персональних даних, мету, для яких ми їх обробляємо, і чи можемо ми досягти цих цілей за допомогою інших засобів.За загальним правилом, граничний час обробки персональних даних в нашій Компанії становить 2555 днів з моменту подання податкової звітності за період, в якому відбулася відповідна операція. Зазначений час обробки відповідає положенням Податкового кодексу України щодо строків зберігання документів, пов’язаних з нарахуванням і сплатою податків та зборів.
Файли cookies і аналогічні технологіїМи використовуємо файли cookies та інші веб-технології для збору інформації і підтримки певних функцій наших сайтів. Наприклад, ми використовуємо ці технології для:● збору інформації про способи використання наших сайтів відвідувачами на відвідуваних сторінках, на яких використовуються посиланнях і тривалості перебування на кожній сторінці;● визначення ефективності наших рекламних кампаній і управління ними; підтримки функцій наших сайтів, наприклад, для усунення необхідності повторно вводити вхідні дані, які вже знаходяться в нашій базі даних, або повторно ставити налаштування, вже задані при минулих відвідини наших сайтів; для персоналізації роботи з нашими сайтами.
Зазвичай інформація, яка збирається за допомогою зазначених веб-технологій, не дозволяє ідентифікувати Вас особисто. Однак, Вами був створений профіль, наприклад, шляхом реєстрації в захищеному паролем розділі одного з наших сайтів, ми можемо пов’язати інформацію, зібрану нами за допомогою веб-технологій, з іншою інформацією, яка ідентифікує Вас особисто.
Якщо Ви не хочете отримувати файли cookies, то Ви можете настроїти у Вашому браузері відхилення цих файлів. Крім того, Ви також можете видалити наші файли cookies після відходу з сайту. Хоча Ви не зобов’язані завантажувати файли cookies при відвідуванні наших сайтів, якщо Ви налаштували відхилення файлів cookies у Вашому браузері, Ви не зможете користуватися всіма функціями наших сайтів.Всередині компанії ДП «Прем’єр Експо» в Україні. Ми надаємо доступ до персональної інформації, яка збирається за допомогою нашого сайту працівникам ДП «Прем’єр Експо» в Україні – фізичним особам, які є процесорами персональних даних.Нормативно-правова відповідність, захист наших прав і прав інших осіб. Ми маємо право розголошувати персональні дані, коли ми сумлінно вважаємо, що розголошення відповідає законодавству, згідно з постановою суду або рішення іншого правоохоронного органу. Ми також вправі розголошувати персональну інформацію для запобігання та розслідування можливих злочинів, включаючи шахрайство або крадіжки персональних даних, для примусового виконання або застосування наших умов користування онлайновими ресурсами або інших угод, а також для захисту своїх власних прав або майна, або прав власності, або безпеки наших користувачів або інших осіб.
Надання компанією ДП «Прем’єр Експо» спільного доступу до Вашої персональної інформаціїПостачальники послуг. Ми надаємо спільний доступ до персональної інформації компаніям і організаціям, які надають послуги від нашого імені, наприклад, компаніям, які надають нам допоміжні послуги (включаючи процесингові послуги, послуги ЦОДів і послуги веб хостингу), або Партнерам, які допомагають нам здійснювати надання наших послуг. Ці треті особи в силу дії договорів про конфіденційність зобов’язані використовувати персональну інформацію, до якої ми надаємо їм спільний доступ, виключно для надання послуг із застосуванням комерційно обгрунтованих заходів захисту конфіденційності та безпеки Вашої персональної інформації.
Всередині компанії ДП «Прем’єр Експо». Ми надаємо спільний доступ до персональної інформації, яка збирається за допомогою нашого сайту працівникам Прем’єр Експо – фізичним особам які є процесорами персональних даних.
Перехід контролю. Ваша персональна інформація може передаватися компаніям, які придбали корпоративні права або активи Прем’єр Експо, або один з наших бізнесів, наприклад, в результаті продажу, злиття, реорганізації або ліквідації. У разі такого переходу контролю, компанія користується Вашою персональною інформацією з урахуванням реальної політики і заявлених нам Ваших переваг по конфіденційності.
Нормативно-правова відповідність, захист наших прав і прав інших осіб. Ми маємо право розголошувати персональні дані, коли ми сумлінно вважаємо, що розголошення відповідає законодавству, згідно постанови суду або рішення іншого правоохоронного органу. Ми також вправі розголошувати персональну інформацію для запобігання або розслідування можливих злочинів, включаючи шахрайство або крадіжки персональних даних, для примусового виконання або застосування наших умов користування онлайновими ресурсами або інших угод, а також для захисту своїх власних прав або майна або прав власності або безпеки наших користувачів чи інших осіб.
Сукупна інформація. Ми маємо право надавати спільний доступ до демографічної або опитувальний інформації третім особам, однак така інформація матиме анонімну форму і не містить ніяких особистих даних і відомостей. Сукупна інформація, до якої ми надаємо спільний доступ, може включати в себе анонімну інформацію, яка збирається за допомогою використання файлів cookies і інших аналогічних технологій відстеження, як описано в розділі «Файли cookies і аналогічні технології».
Загальні рекомендаціїМи поважаємо Ваше право вибирати, яким шляхом ми збираємо, використовуємо та розкриваємо Вашу персональну інформацію. Ми також надаємо посилання на «відмова» в новинних або рекламних електронних листах, щоб Ви могли проінформувати нас, що Ви проти отримання від нас даної кореспонденції в майбутньому.
Прямий маркетингПеред використанням Ваших персональних даних в цілях прямого маркетингу (або наданням дозволу на це нашим структурним підрозділам) ми надамо Вам можливість дозволити або заборонити таке використання Вашої інформації. Ви в будь-який час можете виключити себе з наших прямих маркетингових розсилок, відправивши електронного листа або письмове повідомлення відповідальній особі по конфіденційності даних. Просимо вказати Ваші ПІБ, адресу та електронну адресу і номер телефону в разі відмови від SMS- інформування, щоб ми могли знайти Вас в наших списках розсилки. Після отримання нами необхідної інформації ми видалимо Вас з наших списків розсилки. Просимо дати нам достатньо часу на виконання Вашого вимоги.
Порядок доступу актуалізації або коригування Вашої персональної інформаціїПри створенні Вами аккаунта або особистого профілю на одному з наших сайтів Ви зможете здійснювати доступ до або актуалізацію деяких або всіх Ваших відомостей на сторінці налаштувань облікового запису або профілю.Права суб’єктів персональних даних відповідно до законодавства України● знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ними особам, крім випадків, встановлених законом;● отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким надаються їх персональні дані;● на доступ до своїх персональних даних;● отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законодавством, відповідь про те, обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;● пред’являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;● пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;● на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;● звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;● застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;● вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;● відкликати згоду на обробку персональних даних;● знати механізм автоматичної обробки персональних даних;● на захист від автоматизованого рішення, яке має для них правові наслідки.Інші права суб’єктів персональних даних відповідно до GDPR● Право на інформацію;● Право на виправлення даних про Вас;● Відкликання згоди на обробку персональних даних та право на забуття;● Захист компанією ДП «Прем’єр Експо» в Україні персональної інформації.
Ми користуємося комплексною програмою безпеки даних, що включає в себе комерційно обґрунтовані адміністративні, фізичні і технологічні заходи безпеки для захисту Вашої персональної інформації від несанкціонованого доступу, використання, несанкціонованого або випадкового руйнування, зміни або розкриття. Хоча ми приймаємо комерційно обґрунтовані заходи для забезпечення рівня безпеки, ми не можемо гарантувати абсолютну безпеку наданої через інтернет або зберігається в наших базах даних від злочинного втручання третіх осіб (хакерські атаки).
Посилання на інші сайти ДП «Прем’єр Експо» в УкраїніДаний сайт містить посилання на інші веб-сайти структурних підрозділів ДП «Прем’єр Експо» (тут і далі – Інші веб-сайти ДП «Прем’єр Експо»). Зазначені Інші сайти ДП «Прем’єр Експо» є автономними і окремими сайтами. Кожен з них виконує певну функцію. Таким чином, кожен Інший сайт ДП «Прем’єр Експо», регулюється своїми власними умовами використання та політикою конфіденційності. При доступі до Інших сайтів ДП «Прем’єр Експо» по посиланнях з цього сайту, приділіть кілька хвилин ознайомленню з політикою конфіденційності, опублікованими на кожному відвідуваному Вами Іншому сайті ДП «Прем’єр Експо».
Посилання на інші сайтиДаний сайт може містити посилання на веб-сайти інших компаній, включаючи веб-сайти наших партнерів і третіх осіб. Ця Політика не застосовується до персональних даних, які збираються на будь-яких з цих веб-сайтів. При доступі до сторонніх веб-сайтів по посиланнях на цьому сайті просимо приділити кілька хвилин ознайомленню з політикою конфіденційності, опублікованій на даному сайті.
Контрактні дані з питань, пов’язаних з політикою конфіденційності:При наявності питань по цій Політиці або нашим практикам конфіденційності, надішліть листа або письмове повідомлення відповідальній особі по конфіденційності даних.ДП «Прем’єр Експо»вул. Верхній Вал, №4а, м. Київ, 04071, Україна тел. (044) 496-86-45факс: (044) 496-86-46E-mail: au.moc.ep%40ofni