18-20 ВЕРЕСНЯ 2024 | МВЦ | Київ | Україна

18-20 ВЕРЕСНЯ 2024 | МВЦ | Київ | Україна


Новинка від корейського бренду Cell Fusion C.  - Cica Soothing Mask

Новинка від корейського бренду Cell Fusion C. - Cica Soothing Mask

Маска в індивідуальному впакуванні (стерильно). Продається в наборі із 10 шт.

Основа маски - нановолокно TENCEL, яке виготовлене зі 100% натуральних волокон деревини евкаліпта. Цей матеріал безпечний та показаний для використання навіть при чутливій та пошкодженій шкірі.

Маску рекомендовано після будь-яких видів чисток, пілінгів, ін'єкційних та апаратних процедур, а також як самостійний догляд.

Склад (активні інгредієнти):

Екстракт Хауттюйнні має виражену загоювальну, протизапальну та антимікробну дію, зменшує вогнища запалення, зміцнює імунітет шкіри, робить її менш чутливою та реактивною.

Екстракт Королівської вишні має освітлювальну та зволожувальну дію, усуває стягнутість і сухість шкіри, вирівнює рельєф і є джерелом флавоноїдів.

Екстракт ЮДЗУ завдяки високому вмісту вітаміну С, має потужну антиоксидантну дію.

Екстракт Центелли Азіатської відомий протизапальними та відновлювальними властивостями.  Центелла зміцнює захисний покрив шкіри за рахунок вмісту аміно- та жирних кислот, нормалізує роботу судин, незамінна при куперозі, розацеа.

Олія чайного дерева - природний антисептик, визнаний у професійній дерматології та косметології як результативний антисептичний та протизапальний засіб широкого спектра дії. Ефективно при гострих та хронічних запаленнях шкіри.

Екстракт Гамамеліса - володіє дуже сильними антибактеріальними та протигрибковими властивостями, ефективний проти будь-яких запальних процесів, незамінний при акне, гнійничковому висипі будь-якого походження, травматичних пошкодженнях шкіри, дерматитах, зміцнює судинні стінки, стимулює відтік рідини.

Екстракт Агави відмінно зволожує шкіру і підтримує рівень вологи на оптимальному рівні, завдяки багатому вітамінному комплексу, агава має потужний антиоксидантний потенціал, запобігає передчасному старінню шкіри.  Також агава має лімфодренажний ефект, здатність знімати набряклість, надає охолоджувальний ефект, нормалізує обмінні процеси.

Бета-глюкан - унікальна сполука, являє собою природний біоактивний полісахарид, що складається з молекул глюкози, з'єднаних разом у певному порядку, забезпечує загоювальну, захисну, омолоджуючу, зволожувальну дії.

Гіалуронат натрію має високі зволожувальні властивості, забезпечує клітинну регенерацію, розгладжує зморшки, посилює захисні властивості шкіри.

Алантоїн - ідеальний засіб для загоєння пошкоджених тканин, після його нанесення на шкіру відбувається швидка регенерація клітин шляхом їхньої проліферації.  Вона посилюється тривалим пом'якшувальним ефектом і зняттям больового синдрому, що відчувається невдовзі після першого застосування.

Тільки на ІnterCHARM-Україна 2023 Cica Soothing Mask  можна буде придбати зі знижкою - 25%

Стенд 1А-2-68