18-20 ВЕРЕСНЯ 2024 | МВЦ | Київ | Україна

18-20 ВЕРЕСНЯ 2024 | МВЦ | Київ | Україна


Зустрічайте одразу чотири нові бренди з чарівної Іспанії для наших професіоналів!

Зустрічайте одразу чотири нові бренди з чарівної Іспанії для наших професіоналів!

Приготуйтеся підкорити світ краси разом з нами:

Absoluk - це повна лінія професійних продуктів з трьома різними лініями продуктів: Technical (фарба для волосся), Diagnostic (догляд+лікування), Style and care (засоби для укладання). Палітра налічує 119 відтінків, більш ніж 20 позицій продуктів для укладання та позиції, що наповнені вітамінами, мінералами та рослинними жирними кислотами.

 Anea Techline - професійний бренд, який поєднує синтетичні продукти, включаючи 89 барвників, та натуральні продукти, такі як деякі шампуні. А фарби ANEA TECHLINE виготовлені у вегетаріанській комбінації: кератин + колаген.

Ohanic - це натуральний та рослинний бренд з усіма формулами, заснованими на екстракті виноградної лози, завдяки чому, продукти мають виняткові антиоксидантні, зволожуючі та відновлюючі властивості

   DrJackson -  це чоловіча професійна косметика на основі рослинних екстрактів, що має дуже привабливий дизайн. Піклується про бороду, волосся, шкіру голови і тіло на основі компонентів, які забезпечують фантастичну якість обслуговування клієнтів.

 Більше ви можете дізнатись на нашому стенді 1С-3-36 та на сторінках:

 ⁃ https://www.instagram.com/spanish.haircare/

 ⁃ https://www.instagram.com/dr.jackson.haircare/

 ⁃ https://www.instagram.com/ohanic.ukraine/

 Чекаємо Вас на виставці Intercharm, щоб разом відкрити таємниці краси та догляду за волоссям!